Bilvarme

Bilvarme uten strøm !!!

For deg som ikke har tilgang til strøm, eller vil være helt uavhengig av strøm for å forhåndsoppvarme bilen, er Eberspächer bilvarme løsningen!

Tenk deg å kunne være på fjellet, komme tilbake til bilen etter en lang skitur, og så kunne sette seg inn i en god og varm bil! Flere og flere foretrekker å være uavhengig av strømtilkobling for å kunne forhåndsoppvarme bilen, og det kan du få ved å få montert Eberspächers Airtronic-Hydronic-serie hos oss.

Fremfor konvensjonelle systemer som kobles til 230V, drives Eberspächers' varmere av bilens eget drivstoff til å varme opp kjølevannet i motoren. Den styrer også bilens kupèvifte, slik at kupèen varmes opp via bilens varmeanlegg. Dette gjør at uansett hvor du og bilen befinner seg, kan du få en god og varm bil før du skal starte opp og kjøre. Dette minsker også motorslitasjen, samt reduserer drivstofforbruket betraktelig de første kilometrene etter kaldstart.
Et komplett Hydronic bilvarmesystem koster normalt fra ca. 17.000,- inkl. mva. og oppover ferdig montert, avhengig av motorstørrelse og utstyr i bilen.
Ekstra gunstig for deg med dieselbil!
For biler som har originalmontert Eberspächer eller Webasto kjørevarmer kan vi montere et oppgraderingssett, slik at det blir et fullverdig og strømuavhengig forvarmersystem til under halve prisen av et komplett anlegg.
Moderne dieselmotorer har så høy virkningsgrad at de ikke produserer nok overskuddsvarme til å varme opp bilens kupè, derfor blir flere og flere dieselbiler utstyrt med kjørevarmer originalt fra fabrikk. Denne starter automatisk opp under kjøring hvis lufttemperaturen tilsier det, og sørger for ekstra varme til kupèen på kalde vinterdager.
Mange er ofte ikke klar over at de har denne muligheten til å få et strømuavhengig bilvarmesystem, til en kostnad som kun ligger litt over et konvensjonelt bilvarmesystem basert på 230V. Er du usikker på om du har kjørevarmer i din bil? Kom innom oss, så kan vi kontrollere det for deg!
Både Eberspächer og Webasto leverer varmere til mange bilprodusenter, og vi kan oppgradere begge typer.
Les mer om kjørevarmer-tillegsvarmer
her

WEBASTO

EBERSPACHER
BILVARME - 2014 / 2015
Eberspacher med tidsur
Easy Start T
       
Kr.17000 inkl.mva
Eberspacher med fjernkontroll
Easy Start R / Easy Start R+
        
Kr.19000 inkl.mva
Eberspacher med Gsm
Easy Start Gsm / App
        
Kr.21000 inkl.mva